Hakkımızda

HAKKIMIZDA
Firmamız, 30 yıllık sektördeki tecrübesiyle 1995 yılında Perviz VATANDOST tarafından PLASTER AMBALAJ San.Ltd.Şti. olarak kurulmuştur

İlk olarak Topkapı’daki fabrikamızda Plastik Çember imalatıyla başlayıp, bu arada yurt dışından yarı ve tam otomatik çember makinaları ithal ederek piyasada adını kalıcı olarak duyurmuştur. Ayrıca ithal edilen bu çember makinalarının üzerlerine Kereste fabrikalarının isteği üzerine ihtiyaç duyulan Kereste Sıkma Aparatını ilk olarak Perviz VATANDOST tarafından tasarlanıp imal edilmiştir.
Herşeyden önce karşısında; konusuna hakim, müşterinin isteklerini değerlendirip sizin ile alternatifler üretebilecek bir müşteri temsilcisi bulabilirsiniz. İhtiyacınız olan ambalaj malzemesi için, önce ürününüz hakkında bilgi alıp, ürününüzün özelliklerine uygun ağırlık, ebat, dayanıklılık ve en uygun fiyat kombinasyonu için bilgi alabilirsiniz.

Plaster Ambalaj olarak: müşteri ilişkilerinde sürekliliği, güler yüzlü hizmeti, kaliteli üretimi, doğru reklam anlayışını, ticari ahlaklılığı ve dostluğu temel ilkelerimiz olarak belirledik ve bu güne kadar bu konularda asla taviz vermedik, bundan sonrada vermemeye kararlıyız.
Plaster Ambalajın müşterilerinden biri iseniz, ambalaj konusunda kaygı duymanıza gerek kalmamış demektir, artık koltuğunuza yaslanıp kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Sadece sizin hayal gücünüzle sınırlıyız. Tüm müşterilerimize bol kazançlı ve huzurlu bir ticari yaşam dileriz….!
Vizyonumuz
Firmamız Günümüz Rekabet Piyasasında Yerini Kimseye Bırakmamak İçin Sürekli Gelişim Politikasını Sürdürmektedir. Yıllar Süren Çalışmalar Sonucu Oluşturduğumuz Hizmet Politikası Müşteriye Güven Vermiş Ve Bu Güven Sonucu Firma Hem Maddi Hem Yapısal Anlamda Gelişmiştir. Yapısal Gelişmemiz İçinde Firma Çalışanlarının Eğitimi, Disiplin Ve Sorumluluk Bilincinin Yerleşmesi Ön Planda Yeralmıştır. Müşterilerimize Teknik Destek Konusunda da Yardımcı Olarak Onların İstek Ve Sorunlarına Daha da Hızlı Cevap Verebilmekteyiz. Bunun Sürekliliğini Sağlamak İçin Çalışıyoruz. Gelecekteki Hedeflerimiz Arasında Hizmet Kalitemizi şžimdiki Düzeyimizden Yukarı Taşımak, Teknik Destek Kapasitemizi Artırmak ve Müşteriye Verdiğimiz Değeri Standartların üzerine Çıkarmaktır.

Saygılarımla,
Perviz VATANDOST

Yorum bırakın